No category

با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شید (قسمت دوم)

دانلود پایان نامه

عاشقان دسر و شیرینی در همه جای دنیا وجود دارن و دسرها همیشه یکی از پرطرفدارترین خوشمزه های کره زمین هستن؛ اروپا با کشورای زیادی که داره، دسرهای بی نظیری داره که دیدن شون شما رو مدهوش می کنه، چه برسه که طعم اون ها رو بچشید!

مقاله های در رابطه:

  • خوشمزه ترین دسرهای جهان
  • ۵۰ غذای خوشمزه جهان رو بشناسین (قسمت اول)

دسرها یکی از پرطرفدارترین میان وعده های غذایی هستن که در شکل ها و طعم های مختلفی سرو می شه که در هر کشور و هر فرهنگ فرق داره که در اروپا تنوع بالایی داره. کمتر کسی پیدا می شه که عاشق کیک، بستنی و نون خامه ای نباشه. اگه شمام از عاشقان این خوشمزه های خوشگل و هوس انگیز هستین، ما رو در این مقاله همراهی کنین تا با معروف ترین دسرهای اروپایی آشنا شید.

معروف ترین دسر اروپا

ماکوویک (Makowiec)؛ لهستان

این دسر در بیشتر مراسم های کشور لهستان عادی بوده و در کل روزای سال در جای جای این کشور یافت می شه. دسر ماکوویک به لایه ای از خمیر شیرین نون گفته می شه که داخل اون با لایه ای کلفت از خشخاش پر شده و در بعضی مواقع روش اون هم با آیسینگ پوشونده می شه.

Diples؛ یونان

Diples یا Thiples یکی از شیرینی های اصیل یونانه که واسه سال نو و کریسمس و هم اینکه مراسم های خاص جفت و جور می شه. این شیرینی از خمیر نازکی جفت و جور می شه که در روغن سرخ شده تا طلایی شه، بعد اون رو با پدر قند، عسل یا دارچین آغشته می کنن.

Crêpes Suzette؛ فرانسه

Crêpes Suzette یه جور دسره که بیشتر مثل یه غذاه و خیلی راحت در خیابون های پاریس می توان اون رو پیدا کرد. کرپ ها در این دسر با یه جور سس شیرین که طعم پرتقال داره، سرو می شه و طعم خاص و بی نظیری به اون می دهد.

ترافل؛ انگلستان

ترافل یکی از دسرهای پرطرفدار در انگلستانه که از ترکیب میوه، خامه و تیکه های کیک یا لیدی فینگر که با شربتی آغشته شده، جفت و جور می شه. در این دسر لایه های کیک، میوه و خامه به ترتیب روی هم قرار داده می شه و بیشتر یه شب زودتر اون رو جفت و جور می کنن تا مزه مواد تشکیل دهنده به خورد یکدیگر بره. این دسر رنگارنگ بی شک هر کسی رو واسه خوردنش وسوسه می کنه.

KäseKuchen یا چیز کیک؛ آلمان

چیز کیک یا کیک پنیر دسریه که پایه اون پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونهه که به دو صورت پخته شده و یخچالی سرو می شه. چیز کیک نیویورکی یکی از معروف ترین ها در این نوعه، اما در کشور آلمان هم این چیز کیک کمی نرم تر و شفاف تر جفت و جور می شه که باید حتما مزه اون رو چشید.

کیک St. Honoré؛ فرانسه

یکی دیگه از دسرهای معروف فرانسوی کیک St. Honoréه که از یه لایه کیک که روی اون با نون خامه ایای زیاد پر می شه، جفت و جور می شه. نون خامه ای ها رو بیشتر با کارامل آغشته کرده و بعد روی کیک قرار می بدن و روی اون رو با خامه تازه و فرم گرفته تزیین می کنن.

کیک رویایی سوئدی (Drømmekage)؛ سوئد

این کیک نرم و مرطوب یکی از کیک های مهم در کشور سوئده که پایه اصلی طعم اون، وانیله که روی اون، با تیکه های ریز نارگیل پنهون می شه و بیشتر در بین وعده های مردم این سرزمین جایگاه خاصی داره و بعضی وقتا ها با چای یا قهوه سرو می شه.

Krapfen؛ اتریش

Krapfen در واقعی یه جور دوناته، فرقش اینه که در اتریش داخل اون با مارمالاد یا مربای زردآلو پر می شه و بعد با پودر قند پنهون می شه. طعم و بافت این دونات و ترکیب اون با مزه زردآلو بی نظیره.

ژلاتو پسته ای (Gelato)؛ ایتالیا

ژلاتو در واقع یه جور بستنیه که خاستگاه اون کشور ایتالیاه و فرق اون با بستنی در اینه که اندازه چربی اون کمتر و بافت اون متراکم تره. در هر کجای ایتالیا که قدم بزنین، این دسر خوشمزه و خوش طعم رو پیدا می کنین. ژلاتو در طعم ها و رنگ های مختلفی با مزه های متفاوت سرو می شه که ژلاتو پسته ای یکی از پرطرفدارترین اون هاس.

باقلوا (Baklava)؛ ترکیه

در خیلی از قسمت های ترکیه، این دسر محبوب به عنوان یه میان وعده در طول روز یا یه دسر بعد از غذای اصلی سرو می شه. این دسر خوشمزه از چندین لایه خمیر مخصوص شیرینی (خمیری که از آرد گندم جفت و جور شده) و شربت (شهد) غلیظ تشکیل شده و بین لایه های اون با فندق، بادام، گردو یا پسته پر می شه.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه با موضوع آموزش ضمن خدمت، ضمن خدمت، نیروی انسانی، بهبود مهارت

ptichye moloko؛ روسیه

ptichye moloko در واقع یه جور کیک در روسیهه که بخشی از اون کیک نرم و اسفنجیه و روی اون ترکیبی از سوفلهه، که با لایه ای از شکلات پنهون می شه. این کیک در شکل ها و اندازه های مختلفی در کشورای دیگه هم پخته می شه.

کیک دوبوش (Dobos torte)؛ مجارستان

دوبوش یه کیک اسفنجی پنج لایه س که لایه های اون رو با کرم کره و روی اون رو با کارامل پر می کنن. نام این کیک از نام مخترع اون جوزف سی دوبوش گرفته شده. دور کیک رو به طور کامل به فندق، شاه بلوط، گردو یا بادام آغشته کرده و روی اون رو با کارامل تزئین می کنن. این روزا این کیک رو به شکل های مختلفی درست می کنن و طرفدارن بسیاری در مجارستان داره.

انسیمادا (ensaimada)؛ اسپانیا

انسیمادا یه نون شیرینی مایورکایی (جزیره ای واقع در دریای مدیترانه در شرق اسپانیا) است که به شکل حلزون بوده و روی اون رو با پودر شکر می پوشانند. (مواد تشکیل دهنده اون آرد، آب، تخم مرغ، شیر، روغن مایع و شکره).

کیک اکلز (Eccles cake)؛ انگلستان

کیک اکلز یه جور کیک کلوچه ایه که داخل اون با کشمش و میوه های خشک پر می شه و یکی از دسرهای پرطرفداره که به خاص کودکان علاقه بسیاری به اون دارن و با یه نوشیدنی تازه گزینه عالی واسه اونا هستش.

دسر کلافوتی آلو و تمشک (Clafouti)؛ فرانسه

کلافوتی یکی از دسرهای اصیل در فرانسهه که در فصل تابستون و با گیلاس های مشکی و آلو جفت و جور می شه. این دسر البته با میوه های دیگه هم جفت و جور می شه و با هر میوه ای طعم خاص و فوق العاده ای داره.

پاناکوتا (Panna Cotta)؛ ایتالیا

پاناکوتا یکی از دسرهای اصیل ایتالیاه که از ترکیب خامه، عسل و ژلاتین جفت و جور می شه که به روش بن ماری (بخار آب) پخته شده و بعد در یخجال قرار می بدن تا خود رو بگیره. این دسر با سس های جور واجور به خاص سس توت فرنگی و شکلات سرو می شه.

پنکیک Kaiserschmarrn؛ اتریش

یکی از دسرهای لذیذی که در سفر به اتریش حتما باید امتحان کنین، پنکیک قیصر یا پنکیک پادشاهه. دلیل این نام گذاری اینه که این پنکیک یکی از دسرهای محبوب پادشاه فرانتس یوزف یکم بوده. هنگام جفت و جور ی این پنکیک مواد دیگری چون تیکه های سیب، کشمش و شکل های جور واجور مغزها اضافه می شه. بعد از آماده شدن، اون رو به قطعات کوچیک تقسیم می کنن. پس از تقسیم کردن، روی اون پودر شکر می ریزند و با میوه یا مربا سرو می کنن. دسر بسیار لذیذی که تا اون رو امتحان نکنین، متوجه طعم خارق العاده اش نمی شید.

Kołaczki؛ لهستان

این کوکی های لهستانی در خیلی از کشورای اروپایی پخته می شه، اما دستور اون ها با یکدیگر فرق داره. بعد از پخت کوکی ها، اون ها رو با مارمالاد و شکل های جور واجور ترکیبات پر می کنن که با بافت ترد خمیر اون مزه فوق العاده ای رو به اون می دهد و در آخر کوکی ها رو با کمی پودر قند آغشته می کنن.

پروفیترول (Profiterole)؛ فرانسه

پروفیترول یا نون خامه ای شیرینی های گرد و کوچیکی پر از بستنی وانیلی هستن که روی اون ها رو با شکلات می پوشانند. بی شک این شیرینی از دسرهای پرطرفدار در این کشوره که علاقه مندان بسیاری رو به طرف خود می کشوند.

ماکارون (Macaron)؛ فرانسه

ماکارون (Macaron) - فرانسه

ماکارون یه شیرینی فرانسویه که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر جفت و جور می شه. معمولا وسط شیرینی ماکارون با شکلات سفید، خامه یا مربا پر می شه. با وجود اینکه این شیرینی فرانسویه نام اون به شکل تاریخی از کلمه ماکارونی در ایتالیایی آمده. ماکارون در طعم های بسیار متفاوتی یافت می شه؛ با اینکه به شکل سنتی طعم تمشک کوهی و شکلاتی داشته، اما حالا در طعم های گل های جور واجور، قهوه و کاپوچنو و چیزای دیگه ای به جز اینا موجوداست.

دوندورما (dondurma)؛ ترکیه

دوندورما بستنی سنتی در کشور ترکیه س که بافت نرم و دیر آب شدن این بستنی باعث شده که خیلی از فروشندگان حرکات نمایشی جالبی موقع سرو این بستنی در ترکیه اجرا کنن.

 

دیدگاهتان را بنویسید