No category

با روز شکرگزاری بیشتر آشنا شید

دانلود پایان نامه

روز شکرگزاری هر سال در چهارمین پنجشنبه ی ماه نوامبر جشن گرفته می شه. در این مقاله با این عید بیشتر آشنا شید.

آمریکایی های سال هاس روز شکرگزاری رو به نگهداری نعمت هایی که خدا به اون ها اعطا کرده با آداب و رسوم خاصی جشن می گیرند. در ادامه به گذشته، غذاها و فرهنگ این روز نگاهی میندازیم.

گذشته ی روز شکرگزاری

روز شکرگزاری

روز شکرگزاری یه مناسبت سنتی آمریکاییه که هر سال در چهارمین پنجشنبه ی ماه نوامبر جشن گرفته می شه. این روزا، این کلمه یادآور تصاویری مثل فوتبال، دورهمی های خانوادگی، بوقلمون کبابی و پای کدوه. ما در ادامه نگاهی به این مناسبت و گذشته اش میندازیم تا قبل از بررسی غذاها و نوشیدنی های این روز، در مورد اون اطلاعاتی به دست بیاریم.

قبیله ی بومی آمریکایی وامپنوگ (Wampanoag)، بخشی از زندگی روزانه شون رو به تشکر از نعمات پروردگار اختصاص می دادن. شکرگزاری در اون زمان و حتی امروز دلیل اصلی برگزاری جشن هاس و مردم بومی آمریکای شمالی واسه برداشت موفق اجناس کشاورزی، امید به بهاری پرثمر و شانس واسه بقیه مردم، مراسم برگزار می کردن.

سال ۱۶۲۱ سالی پرسعادت واسه بومیان بود: پس از یه سال مریضی و قحطی، زحمات اونا با یه برداشت محصول خوشگل جبران شده بود.  زائران خدا رو شکر کرده و سخاوت اون در سنت برداشت محصول رو با غذا و جشن های بسیار گرامی داشتن.

سنت های شکرگزاری پس از ورود پدران زائر و پیوریتن ها تغییر کرد. این روزا جشن های شکرگزاری ترکیبی از دو سنت هستن: آیین های نیو انگلند (New England) واسه برداشت موفق محصول و شکرگزاری پیوریتن ها به شکل یه احترام رسمی مذهبی که ترکیبیه از دعا و ضیافت.

جشنواره ی هرساله ی برداشت تا آخرای دهه ی ۱۶۶۰ در نیو انگلند تبدیل به مراسمی عادی نشد. تنها پس از انقلاب آمریکا بود که بیشتر اعلامیه های شکرگزاری به وسیله دولت و رهبران کلیسا منتشر می شدن. در روزایانقلاب، تعداد خیلی از حکمرانان سلطنتی مثل جون هنکاک، ژنرال جورج واشینگتن و کنگره ای قاره ای در اعلامیه هایی خدا رو واسه اتفاقات مطلوبی که براشون می افتد، شکر گفتن.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد رایگان درباره سرمایه گذاری ثابت، صنایع غذایی، زیست محیطی

منوی شکرگزاری

روز شکرگزاری

منوی سنتی شکرگزاری شامل بوقلمون، کرنبری، پای کدو و سبزیجات ریشه ای مربوط به برداشت های پاییزه ی نیو انگلنده. در ادامه شما پیشنهادات دیگری واسه داشتن یه عید شکرگزاری خاص رو می بینید.

لوبیا سبز با موسیر

واسه پخت این غذای باحال، صبح روز شکرگزاری لوبیاها رو بخیسانید و اگه می خواهید طعم فندقی داشته باشه، فندق ها رو از چند روز قبل برشته کنین (در صورت علاقه می تونید بادام رو جانشین کنین).

سوپ کدو با زیره

قبل از اضافه کردن کدوی گردویی به این خوراک تند و روان، اون رو سرخ کنین تا نرمی اش با چنگال حس شه.

مواد سبزیجاتی – گیاهی

یه هفته قبل از روز شکرگزاری تیکه های نون مخصوص پای و بوقلمون رو برشته کنین تا در روز عید، فر و اجاق فضای کافی داشته باشه.

سیب زمینی شیرین با شیره ی افرا و کرنبری

شیره های مصنوعی توجه ها رو به طعم این غذای فرعی سنتی بی سروصدا جلب می کنن که می تونه یه روز قبل از مراسم حاضر شده باشه.

کلم بروکسل با پانچتا و رزماری

در مورد کلم های شیرین خوشمزه، از پخت طولانی مدت دوری کنین. ما معمولا صبح روز شکرگزاری به مدت کوتاهی کلم ها رو خیسانده و اون ها رو سرخ می کنیم تا دوباره گرم شن و چاشنی رو دقیقا قبل از سرو غذا، اضافه می کنیم.

فرهنگ بیشتر شکرگزاری

عید شکرگزاری

اگه یه روز وجود داشته باشه که در اون خونواده و غذا دور هم جمع می شن و اهمیت زیادی دارن، اون روز عید شکرگزاریه. روز شکرگزاری همیشه شلوغ ترین روز مسافرتی در آمریکاس. خونواده های آمریکایی این روز رو با خونواده و دوستان شون جشن می گیرند: اون ها دور هم جمع می شن، با عزیزان شون صحبت می کنن، تشکر و دلتنگی خود رو واسه زمان ساده ی قدیم نشون می بدن و در کنار خونواده از تلویزیون، رژه ها یا بازی های فوتبال لیگ ملی فوتبال آمریکا (NFL) رو تماشا می کنن.

دیدگاهتان را بنویسید