2 برابر شدن واردات روغن پالم به ایران | تغذیه سالم

2 برابر شدن واردات روغن پالم به ایران

روغن پالم (نام دیگه:روغن نخل) یه جور روغن گیاهی است که استخراجش از مغز میوه نخل روغنی صورت میگیره.این روغن مانند دیگه روغنا کلسترول نداره.بیشتر از 5 هزار ساله که آدما از روغن پالم استفاده میکنن و این روغن در بیشتر غذاهای فرآوری شده مورد استفاده س.روغن نخل از اسیدهای چرب و گلیسیرین تشکیل شده.

براساس آمار 6ماهه تجارت خارجی کشور بالغ بر 125میلیون دلار روغن پالم وارد کشور شده.

بر این پایه، در 6ماهه اول امسال به اندازه 179هزار تن از این روغن از راه گمرکات به کشور وارد شده، این در حالیه که در 6ماهه اول سال ، واردات روغن پالم به کشور 85هزار تن و ارزش اون 65میلیون دلار بوده. مقایسه این دو آمار نشون میده در مدت مشابه رشد واردات این محصول به کشور بیشتر از هزار تن بوده و رشد 110درصدی رو داشته.

روغن پالم در تولید بعضی اجناس لبنی، صنایع غذایی مانند پفک، چیپس، شیرینی و شکلات به کار میره. در ماه های گذشته مقامهای مربوط به این بخش، هشدارهایی رو در مورد مضرات استفاده زیادتر از اندازه این روغن داده بودن. در حالی که واردات روغن پالم به شرط مجوز دولته در سالهای گذشته بر خلاف انتقاد کارشناسان، تماشاگر واردات گسترده این محصول به کشور بوده ایم.

جالبه بدونین، ایران رتبه 15 مصرف روغن پالم در جهان رو به خود اختصاص داده و به کار گیری روغن پالم در شیر و ماست پرچرب تخلفه.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *